tisdag 10 november 2015

Vägen mot målet

Vägen till de mål man har satt upp är oftast väldigt annorlunda i praktiken än vad man tidigare hade tänkt sig. När du har satt ditt mål så vet du att du ska dit men du vet inte hur vägen dit kommer vara.

Tänk dig ett berg som du ska bestiga. Det ända du vet är att du ska hela vägen till toppen, dock vet du inte hur vägen dit är. Ibland kommer den vara lättare och ibland kommer den vara svårare, men hur lätt och hur svår kommer den vara och hur mycket av de olika delarna du kommer uppleva har du ingen aning om. Du vet bara att du ska ända upp!

Ibland kommer man till delar som kanske är roligare och på så sätt blir lättare, eller så kan det även vara delar som du har mer erfarenhet inom som exempel. Medan de tuffa och jobbigare bitarna kan vara tillfällen då du tycker vägen är tråkig, väldigt jobbig eller så kanske du inte vet hur du ska ta dig vidare. I detta tillfälle gäller det att du kommer ihåg vad ditt mål är eftersom att du kanske inte ser det i detta tillfälle. Kom dock ihåg varför du började!

Så kom ihåg vad du har för mål och varför du satte upp det, vägen mot det ändras men i slutet kommer det vara värt det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar