onsdag 13 maj 2015

Ända gången dina chanser tar slut är när du slutar ta dem

Livet är fullt utav chanser även fast vi inte tycker att det känns så. När vi tycker att våra chanser tar slut är det mest troligen för att vi själva har blockerat oss. Det går att hitta chanser överallt i livet om man väl vill. När man vill ha sina chanser vet man vad man letar efter och då hittar man dem, men de gånger du inte vet vad du vill eller bara klagar över sin situation har du blockerat dig själv.

Vi ser det vi letar efter. Detta kanske låter konstigt för när vi letar efter den där lampan som man så många gånger har sett men som helt plötsligt inte finns när vi behöver den känns det inte så. Men om du vet vad du vill göra och vilka chanser du vill ha så kommer du se dem. Det är så vi funkar, ett exempel är när vi ser pengar på gatan. Vi kan se små mynt på gatan på flera meters håll för att vi ständigt är på jakt efter pengar många gånger. När vi ser detta mynt är sannolikheten stor att man missade näbbmusen som satt bredvid då vi inte letar efter den.

Så vet du vad du vill kommer du hitta chanserna för att komma dit. Det är även viktigt att man vågar ta chanserna nr de dyker upp så att de inte går förbi förlorade. Låt även ingen annan begränsa dig och styra över dina val. Dyker en chans upp för dig och du vill ta den så gör det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar