fredag 22 maj 2015

Livet är en tuff väg

Livet kan vara tufft många gånger för många. Alla vill så mycket och har drömmar, men tyvärr kommer inte så många dit dem vill eftersom att det är väldigt tufft att komma dit. För en del tar det stopp på en gång och för andra tar det topp efter en längre tid, men som sagt, många kommer inte till sina mål.

Detta tror jag är för att man dels inte vågar ta de risker som krävs alla gånger men även en blandning av att man inte orkar med de motgångar man står emot. För en del kan det vara jobbigt att sätta upp mål och jobba emot dem och då tar det stopp redan där, medan andra tycker att det är för jobbigt när resultaten dröjer såpass länge som de tyvärr kan göra.


"Som man sår får man skörda" är ett talesätt jag hört många gånger och är även ett talesätt som jag anser stämmer. Citat stämmer därför att de du sår och jobbar för kommer du än dag få skörda, dock kommer inte grödorna växa och bli mogna under en natt. Det är något som tar tid.

Så när du själv anser att det börjar bli jobbigt och du inte känner att du orkar så säger jag "du vet inte hur stark du är, förrns stark är det ända som finns att vara". De hinder du möter kan du alltid ta dig runt eller över, tänk dig vattnet som rinner ner för ett berg. Vattnet tar sig runt alla hinder för att hitta sin väg ner till floden. Det kan även du göra, du måste bara hänga i!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar