fredag 17 april 2015

Den som faller men reser sig igen är den som är stark

Under livet kommer man stöta på fler jobbiga situationer som är så jobbiga att man inte vet vart man ska ta vägen och bryter ihop. Alla har vi säkert vart där, om inte annat kommer man dit någon gång. Dessa situationer är hemska och då spelar det ingen roll vad det handlar om för vi alla tycker olika saker är jobbiga då vi är olika individer.

Grejen är den att om man bryter ihop under dessa situationer är man inte svag. Alla bryter ihop någon under livet, skillnaden mellan de svaga och de starka är om man väljer att ligga kvar där eller resa sig upp. Faktum är att det är under dessa situationer du lär känna dig själv bättre, du märker vart gränser går och hur du själv reagerar på olika saker. Så ta beslutet att ställa dig upp.

Jag kan bara relatera till statistiken som säger att 70% av alla projekt som startas misslyckas, men av dessa misslyckanden kan du alltid lära dig något utav. Bara du frågar dig själv varför det hände och hur du ska göra för att det inte ska hända igen. Gör du detta när ditt projekt misslyckas eller när du bryter ihop kommer du gå smartare ur den situationen samt en erfarenhet rikare, (läs även Varför är vi så rädda för att misslyckas?).

Alla bryter vi ihop eller misslyckas i livet, men när vi gör detta har vi valet att resa oss upp och försöka igen eller ligga kvar. Det är bara du som kan göra det valet, dock tycker jag du ska ha denna tanke i bakhuvudet: hade nånsin lärt dig gå om du aldrig rest dig upp när du ramlade?

Den som reser sig upp när de ramlat och försöker igen utan att ge sig är de som är starka, så våga bryta ihop ibland för att lära känna dig själv bättre.


Du vet vad du vill, du vet att du vill dit så se till att komma dit för du kan komma dit. Det vet jag och jag tror på dig!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar