lördag 18 april 2015

Finns inget som heter dålig disciplin

Enligt mig finns det inget som heter dålig disciplin!

Ibland kan man höra hur personer skyller på sin dåliga disciplin för att de inte når sina mål. Vilket jag tycker är väldigt konstigt då det egentligen inte handlar om disciplin. Det handlar om hur viktiga dina mål är. Är dina mål viktiga för dig så kommer du göra det som krävs för att nå dessa mål.

Det är du som person som gör aktiva val under din resa genom livet och mot dina mål. Om du kommer till ett vägskäl där du måste välja mellan två vägar, varav den ena vägen leder dig emot dina mål medan den andra inte gör det alls eller leder in dig på en omväg, så är det du som väljer din väg.

I detta skede anser folk att det handlar om disciplin. Att man alltså väljer väg för att man är disciplinerad. Jag säger emot det. Det handlar om hur viktiga dina mål är! Har du mål som är viktiga för dig så kommer du göra det val som tar dig närmre ditt mål, så enkelt är det.

Ditt mål behöver vara såpass viktigt för dig att du väljer den rätta vägen för dig. Ingen kommer någonsin kunna gå din väg eller veta hur den är att gå och därför måste målet vara såpass viktigt att du kan gå emot strömmen ibland. Våga vara den som går mot dina mål och struntar i vad andra säger!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar