tisdag 21 april 2015

Sätt ett mål och sätt igång!

Många gånger hör man från folk att när man sätter ett mål måste man ha en välplanerad plan på hur man ska ta sig dit också. Jag säger emot det. Man behöver inte ha en detaljerad plan över hur man ska nå sitt mål man har satt upp. Du kommer märka under vägen vad som krävs av dig och du kommer även stöta på problem samt hinder. Det är en del utav livet helt enkelt.

Se det såhär, när du sätter dig i bilen för att åka någonstans så väntar du ju inte med att åka förrns du är 100% säker att alla stoppljus är gröna från där du startar tills dit du ska. Du sätter dig helt enkelt i bilen med en vetskap, att du ska ta dig till din slutdestination. Sedan kör du och tar itu med problemen när de kommer. Blir ett stoppljus rött så stannar du och väntar, är vägen du tänkte ta avstängd tar du en annan väg osv.

Jag tänker att livet är likadant, man behöver inte ha en exakt plan för hur man ska nå dit man vill. Det jag tror på är att om ditt mål är viktigt för dig så kommer du göra det som krävs för att nå dit. Då kommer du orka ta dig runt den andra vägen eftersom att den du hade tänkt var stängd och du kommer även orka stå stil vid stoppljuset och vänta en stund.

Sätter du ett mål så är det bara börja din väg mot det. Du kommer stöta på problem, men är målet viktigt för dig kommer du se till att nå det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar