måndag 13 april 2015

Vi är minions!

Var på en sjukt rolig och lärorik kick-off under helgen med Ung Diabetes. Vi diskuterade och spånade idéer för framtida projekt framöver i en riktigt skön blandning med massor av skratt och lärorika föreläsningar. Lämnar denna helg med mycket inspiration och motivation samt massor av nya vänner, typ som en extra familj.

Det var riktigt kul att träffa andra personer med diabetes då man äntligen känner att man blir förstådd. Blodsockermätare och insulinpumpar piper om vartannat medan teststickor hittas lite här och var. Diskussioner om livet med diabetes hörs överallt blandat med roliga historier om vad man gjort under känning osv. 

Vi är verkligen som minions, som rådsmedlemmar sa, alla har vi diabetes men vi är helt olika individer med helt olika upplevelser av vår diabetes. Ingen vet hur den andra upplever sin sjukdom och ingen vet hur den behandlas på bästa sätt. Dock vet vi vad diabetesen kräver av oss och hur mycket energi vi lägger ner på den. 

Vill rikta ett stort tack till alla medlemmar som var på plats samt ett ännu större tack till våra rådsmedlemmar som gjorde detta möjligt! 

Tillsammans är vi starkare!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar