torsdag 23 april 2015

Det blir aldrig lugnare!

"Jag ska göra det när det blir lugnare", detta är något jag ofta har hört och sagt själv. Faktum är att det väldigt sällan blir lugnare, eftersom att vi alltid lyckas fylla tiden med annat. Har vi en ledig stund hittar vi något att göra väldigt ofta. Det kan vara jobb, hushåll, vänner eller vad som helst som tar upp vår tid.

Detta gör även att vi kanske inte tar tag i saker vi vill eller behöver göra eftersom att vi väntar på att det ska bli lugnare. Vill vi göra något kan vi inte vänta på att det ska bli lugnare för då blir det sällan av. Som jag har skrivit förut flera gånger så behöver vårt mål eller vision vara så starkt att vi kan offra andra saker. 

I ett så aktivt och stressat samhälle vi lever idag behöver vi prioritera va vi vill göra bland allt som går att göra. Det blir som sagt aldrig lugnare och därför behöver vi prioritera vad vi vill göra. Ett enkelt sätt att göra det är att fråga sig själv vad man vill få ut av livet samt vart man vill någonstans. Jag tycker man ska följa sina drömmar och sträva mot dem, dock kommer du behöva prioritera bort annat.

Kom ihåg vad som är viktigt för dig! Vänta inte på att det ska bli lugnare! Sätt ett mål och sätt igång!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar