tisdag 14 april 2015

Hjälp andra så att du kommer dit du vill!

Varför är konkurrensen så hög mellan folk? Varför vill man inte hjälpa andra att bli det bästa dem kan bli?

Det finns massor av situationer då folk inte hjälper andra för att de anser att de inte kommer få ut något utav det. Man anser att man själv kommer vinna på att inte hjälpa en person att komma så långt denna vill.

Tänk dig att du och din arbetskamrat konkurrerar om samma plats och denna person behöver hjälp med något. Skulle du hjälpa denna person eller skulle du låta bli för att du anser att du riskerar att förlora på det. Är du en person som inte skulle hjälpa då undrar jag varför?

Varför kan du inte unna en person framgång eller bara lite hjälp? I längden kommer du inte förlora något på det, bara vinna på det. Du kommer få tillbaka detta någon dag.

Är du den som skulle hjälpa till, skulle du då känna att denna person är skyldig dig någonting tillbaka? I så fall undrar jag även då varför? Du kommer få tillbaka något så småningom.

Det jag vill förmedla är att vi måste släppa vårt ego. Det är bevisat att en människa mår bra av att hjälpa andra. Bara det är något du får tillbaka, du blir glad och mår bra. Allt kretsar inte alltid om en själv, släpper man sitt ego och inser att man hjälper sig själv genom att hjälpa och bry sig om andra så blir vägen dit du vill lite lättare. Du kommer även få tillbaka massor i sinom tid!

Kolla in in denna film för att få en vidare förståelse i vad jag menar: Video that will change your life. I have no words left.

Våga släppa ditt eget ego och hjälpa andra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar