torsdag 2 april 2015

Varför är vi så rädda för att misslyckas?

Varför är så många rädda för att misslyckas? Vi är ibland så rädda för att misslyckas att vi inte ens försöker. Detta håller oss tillbaka och göra att vi inte vågar leva våra liv fullt ut. Börjar man aldrig kan man aldrig få ett resultat. 



Det finns ingen ursäkt till att aldrig börja. Vill man göra något ska man göra det och risken att man misslyckas är stor när man kommer utanför sin komfortzon. Så fort man kommer utanför sin komfortzon är man osäker och du vet inte riktigt vad som kommer krävas utav dig. Detta kommer göra att du misslyckas! Misslyckas du aldrig har du inte utmanat dig själv nog mycket. Misslyckas du aldrig så har du aldrig satt en fot utanför din komfortzon och som sagt måste man lämna sin komfortzon för att utmana sig och utvecklas. Misslyckandet är dina läxor som du ska lära dig något utav. 

När man misslyckas ska man inte låta dem bryta ner än för alla misslyckas i livet och på sina olika vägar. Det hör till livet! Du väljer om du ska vara en person som ger upp eller en personen som är så dedikerad emot sitt mål och dina visioner så att du blir mer motiverad att resa dig upp och kämpa emot ditt mål. Vi är kapabla att nå och göra vad vi vill, det gäller bara att vi är beredda att göra det som krävs. När vi misslyckas är det bara att bita ihop, ta i lite till och lära sig av misslyckandet.


Våga börja, våga misslyckas och våga vara vinnaren du är! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar