söndag 15 mars 2015

Ekvation till framgång

Att nå framgång kan ses som väldigt svårt för många och det har det även gjort för mig. Till en början behöver man definiera framgång för en själv. Är framgång att tjäna mycket pengar, ha mer tid till familjen eller liknande. Efter att man har definierat framgång för en själv måste man veta hur man ska nå sin framgång och vad som kommer att krävas. Du kommer aldrig kunna vara helt förberedd för vad som kommer dyka upp under vägen men du kan i alla fall ha en aning. Under resan kommer du även ställas inför olika vägval där man inte riktigt vet vart man ska gå, vid dessa vägval kan faktiskt ingen hjälpa dig då det är du som påverkas av dem och det är din framgång det handlar om. Så vad som är viktigast för dig kommer hjälpa dig i valet. Du kommer med säkerhet känna dig förvirrad under vägen, men låt dig själv vara förvirrad. Jag själv får flest idéer när jag är som mest förvirrad då många tankar är i rullning. 

Dock är en sak säker att när det kommer till att lyckas med något måste man vara bra på det man gör och för att bli bra på något man gör behöver man göra det länge och mycket. Du kommer aldrig orka med att göra detta så pass mycket som du behöver om du inte tycker det är kul. Så enkelt sagt behöver du göra något som är kul för att nå en framgång inom det. Gör du något som du inte tycker är kul kommer du aldrig ha orken eller lusten att göra det lilla speciella som behövs för att bli bäst på det. 

Frågan man bör ställa sig själv är "Går jag upp på morgonen för att jag inte dog under natten, eller går du upp på morgonen för att du vill?" Om svaret på den frågan är att du gick upp för att du inte dog under natten måste något ändras i ditt liv för att göra det mer inspirerande.

Våga satsa på det du tycker är kul! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar