torsdag 26 mars 2015

Våga vara annorlunda

Som jag har skrivit innan kommer du att behöva sticka ut om du ska nå dina högsta mål. Du kommer inte komma dit om du bara är medelmåtta eller som vi i Sverige säger "lagom". För tar du bara i sådär lagom mycket kommer du inte nå dina mål, eftersom att det då finns någon annan som är beredd att satsa och vara annorlunda för att nå sina mål. För att nå  dit du vill kommer du behöva ta i som fan och skita i vad andra säger. 

Tyvärr är det fult att vara dedikerad i vårt samhälle och detta beror på att vi alla är för fega. Ingen vågar göra det som krävs för att nå sina mål och det resulterar i att när du är dedikerad blir folk sura på dig för att de själva inte vågar göra det som krävs för att de ska nå sina mål. Folk försöker skylla ifrån sig för att de inte ska inse att det är de själva som har ansvar för sin framgång. 
Säger någon att du är annorlunda så ta det som en komplimang. För om du är annorlunda gör du något som andra inte gör och det är just det som krävs om man ska bli bäst på något, man behöver göra något annorlunda. Om vi gör som alla andra kommer vi få samma resultat som alla andra. Om ni inte vill vara som alla andra kommer du behöva göra något som de andra inte gör. Vågar du göra detta kommer du få ett annat resultat. 

Är du beredd att under de kommande 5 åren göra det som 95% aldrig kommer göra, för att om 5 år ha det 95% aldrig kommer ha? Är svaret ja på denna fråga så kommer du ses som annorlunda då du gör något som 95% av befolkningen aldrig kommer göra. 

Våga vara annorlunda och stick ut från mängden, det är då du syns!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar